torsdag 27 oktober 2011
Kåldolmar med torsk och fetaost
En av de absolut trevligaste aspekterna med att vara föräldraledig är att det finns tid att laga god och rolig kvällsmat. Älskar att ägna dagen åt att fundera ut vad jag vill laga på kvällen. Lilla S brukar nöjt sitta i barnstolen och titta på medan hon gnager på en leksak vilket naturligtvis gör det hela lite enklare. Ikväll lyckades jag nog överträffa mig själv så det är därför jag bjuder på ett kort från kvällens måltid - kåldolmar fyllda med fetaost och torsk, hemlagat potatismos med fetaost i och krispiga ärtskott till det. Nu kom jag på att jag hade köpt en citron som jag hade tänkt att garnera med... Den får helt enkelt användas till något annat. Jag är inte helt nybörjare i köket så trots att jag aldrig gjort dolmar förr så misstänkte jag att det skulle ta ganska lång tid och det gjorde det - över 1,5h. Men åh, så gott det blev! Tänk den milda smaken från torsk med den syrligt salta osten och så en lite nötig olivolja på det.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar